Η ιστορία μας

Προώθηση νέου τρόπου ζωής
στο αστικό περιβάλλον επάνω
ευρωπαϊκά πρότυπα

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Κατά την κατασκευή των εγκαταστάσεων μας, ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι από κατασκευαστές με παγκόσμιου επιπέδου κατασκευαστές, των οποίων η ποιότητα είναι άμεσα εγγυημένη από τους διανομείς και τους κατασκευαστές τους. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιοτική κατασκευή και η ενσωμάτωση των υλικών, η εταιρεία διαθέτει άφθονο ικανό, επαγγελματικό και αδειοδοτημένο προσωπικό στον τομέα των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Από πλευράς υλοποίησης, η Global Aegean Construction είναι έτοιμη να ολοκληρώσει όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και ανάγκες των υπό κατασκευή έργων σε όλες τις φάσεις της, από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται με επιτυχία χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό και το ικανό προσωπικό που έχει στη διάθεση της εταιρείας, επαγγελματικές και θετικές σχέσεις με καταξιωμένους συνεργάτες και αρμόδιους φορείς, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

Το όραμα και οι αξίες της εταιρείας μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων πραγματοποιούμε.
Αποτελούν τη βάση του εταιρικού μας ήθους και αντιπροσωπεύουν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε.

Το όραμα και οι αξίες μας στηρίζουν τους στόχους μας, υπογραμμίζοντας αυτό που προσπαθούμε να είμαστε και πώς στοχεύουμε να τους επιτύχουμε.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

  • Αύξηση της πελατειακής μας βάσης και των τομέων στους οποίους δραστηριοποιούμαστε ως κατασκευαστές.
  • Εστίαση στην οργανική και σταθερή διαρκή ανάπτυξη.
  • Βελτίωση της εσωτερικής συνεργασίας για τη συγκέντρωση όλων των δεξιοτήτων και της εμπειρίας μας.
  • Παροχή υπηρεσιών που βασίζονται στην αποτελεσματικότητα, διατηρώντας παράλληλα και την ποιότητα.
  • Ενδυνάμωση του εργατικού δυναμικού μας.
  •  

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

  • Αναγνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι το κάθε άτομο.
  • Αναγνωρίζουμε τις καλύτερες δυνατότητες κάθε ατόμου χωρίς διακρίσεις
  • Καλλιεργούμε τον σεβασμό για το άτομο και είμαστε άτυποι και μη ιεραρχικοί
  • Είμαστε ανοιχτοί και δημιουργούμε μια θετική επικοινωνία προς τις δύο κατευθύνσεις
  • Προωθούμε την ανάπτυξη νέων ιδεών

ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Ιδρύσαμε την εταιρεία με την ιδέα ότι τίποτα δεν προσφέρει ανώτερη ποιότητα και δεξιοτεχνία καλύτερα από μια σταθερή ομαδική προσπάθεια.

Η ικανότητά μας να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών ξεκινά με την έμπειρη ομάδα, που τις έχει ανατεθεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες ενός κτιρίου και των εγκαταστάσεων του. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Σε πρώτη γραμμή αλλά και στα παρασκήνια, στην εταιρεία μας, βρίσκονται ειδικευμένοι τεχνίτες, έμπειροι τεχνικοί, ευσυνείδητοι εργάτες, αφοσιωμένοι επόπτες και σχολαστικοί διαχειριστές έργων παρακολουθούν κάθε βήμα και πτυχή του τι πρέπει να γίνει.

Contact us

Δεν είστε σίγουροι τι σας ταιριάζει;
Λάβετε βοήθεια από τους αντιπροσώπους μας

Τα υλικά και ο εξοπλισμός που εγκαθιστούμε είναι αποκλειστικά επώνυμων Ευρωπαίων και παγκόσμιων κατασκευαστών, η ποιότητα των οποίων είναι εγγυημένη από τους κατασκευαστές και τους διανομείς

Για να διασφαλίσουμε την επιτυχία στην κατασκευή, διαθέτουμε το δικό μας επαγγελματικό και αδειοδοτημένο προσωπικό για την επίβλεψη της κατασκευής κτιρίων, γεγονός που διασφαλίζει την ποιότητα κατασκευής.

Κατασκευή κατοικιών με κορυφαία πρότυπα

Με συνεχή παρακολούθηση των σύγχρονων τεχνολογιών και μοντέλων κατασκευής, καθώς και την εφαρμογή τους, συνεχή συνεργασία με καινοτόμες εταιρείες στον τομέα των κατασκευών και επενδύσεις σε υψηλής ποιότητας δομικά υλικά με εξαιρετικές θερμικές, ακουστικές και στεγανωτικές ιδιότητες για τις οποίες παρέχουμε πάντα τη μεγαλύτερη διάρκεια εγγύηση, χτίζουμε σπίτια με κορυφαίες προδιαγραφές.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Τα υλικά και ο εξοπλισμός που εγκαθιστούμε είναι αποκλειστικά επώνυμων Ευρωπαίων και παγκόσμιων κατασκευαστών, η ποιότητα των οποίων είναι εγγυημένη από τους κατασκευαστές και τους διανομείς. Για να διασφαλίσουμε την επιτυχία στην κατασκευή, διαθέτουμε το δικό μας επαγγελματικό και αδειοδοτημένο προσωπικό για την επίβλεψη της κατασκευής κτιρίων, γεγονός που διασφαλίζει την ποιότητα κατασκευής.

Δεν είστε σίγουροι τι σας ταιριάζει;
Λάβετε βοήθεια από τους αντιπροσώπους μας